La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 29/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha absolt el veí de Blanes que s’enfrontava a 26 anys de presó per abusar sexualment al llarg d’un any d’un nen de 12 anys a canvi de diners i drogues. La sentència conclou que el processat i el menor van mantenir relacions sexuals “consentides” i que no s’ha pogut provar que comencessin abans que el nen complís els 13 anys, el delicte pel qual acusava la fiscalia. La sentència no és ferma i es pot recòrrer.

-Sense canvis en el número de persones ingressades per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes. Segons ha informat en un comunicat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha 9 persones ingressades amb aquesta malaltia (5 a Calella i 4 a Blanes), les mateixes que fa una setmana. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 74 punts i l’RT és de l’1. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 87 punts i l’RT és de l’1,33.


Publicitat

-El consorci d’aigües Costa Brava-Girona ha aprovat un pla d’inversions de més de 3,5 milions d’euros per a l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Tossa pels anys 2022 i 2023, segons informa l’ajuntament en un comunicat. Són un conjunt d’accions previstes per al 2022 i el 2023. A la planta, ubicada al parc de Sa Riera, van detectar-hi dos problemes, que estan relacionats i que requereixen d’aquesta inversió per modernitzar la maquinària, garantir el funcionament de la planta i millorar la seva eficiència.

-El Festival Nits d’Estiu de Calella ha començat aquest cap de setmana una edició que s’allargarà fins al 3 de setembre. Marina Rossell ha estat l’encarregada d’engegar el festival, per on passaran veus com les de Manu Guix, Mayte Martín, Albert Pla o Blaumut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*