La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 14/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’antic volcà de Caldes de Malavella, situat al Camp dels Ninots, conté un dels jaciments paleontològics més importants d’Europa enterrat en els sediments d’un antic llac format dins del seu cràter. Ara, un grup de científics han pogut reconstruir com era aquest volcà i com es va produir la seva erupció, fa 3,5 milions d’anys. Ho han fet a partir de imatges 3D i de diverses perforacions sobre el terreny.

-El centre de vacunació comarcal de Blanes ha programat aquesta setmana noves jornades de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia. Es faran tots els dies, fins divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h al local de Mas Enlaire, on es va instal·lar el punt de vacunació pràcticament des de l’inici de la campanya. Per altra part, al centre de vacunació comarcal de Calella, que s’ha traslladat de nou a la sala de les columnes de la fàbrica Llobet, també hi ha previstes per aquesta setmana tres jornades de vacunació sense cita prèvia. Una s’ha fet aquest dilluns, l’altra està prevista per avui dimarts de 9 a 12 i de 15 a 18 i una tercera serà el dijous en el mateix horari.


Publicitat

-A Caldes de Malavella la principal novetat del curs escolar és la posada en marxa de l’institut aquest mateix dilluns. La població deixa enrere d’aquesta manera 16 anys de mòduls prefabricats. Al nou centre comencen les classes un total de 320 alumnes té repartits en les tres línies d’ESO. El nou edifici ha costat 3,8 milions d’euros i està situat al costat de l’escola de la Benaula.

-El Consell Comarcal del Maresme ha rebut enguany un total de 10.453 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar, una xifra de que suposa un increment de l’1,74% respecte l’any passat. De totes aquestes sol·licituds s’han resolt el 82,51% (9.453). La majoria, un total de 7.800, han estat acceptades i la resta (1.653) han estat denegades. El motiu més habitual per a la denegació d’una beca menjador és la superació del llindar de renda màxim.

-Satisfacció a Calella per les xifres del festival Nits d’Estiu (NEC) d’enguany. La proposta dels concerts de petit format al far de Calella han registrat un augment d’assistents del 57% respecte al 2020, arribant als 4.310 espectadors. 10 dels 16 concerts han penjat el cartell de soldout, el grau d’ocupació de l’aforament ha estat del 90% i gairebé la meitat dels espectadors han vingut de fora de Calella.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*