Calella Cultura

El festival Nits d’Estiu de Calella registra un 57% més d’assistents

Marina Rossell al festival Nits d'Estiu de Calella

Marina Rossell al festival Nits d’Estiu de Calella. Foto: Aj. Calella

Satisfacció a Calella per les xifres del festival Nits d’Estiu (NEC) d’enguany. La proposta dels concerts de petit format al far de Calella han registrat un augment d’assistents del 57% respecte al 2020, arribant als 4.310 espectadors. 10 dels 16 concerts han penjat el cartell de soldout, el grau d’ocupació de l’aforament ha estat del 90% i gairebé la meitat dels espectadors han vingut de fora de Calella.

Segons les dades les dades facilitades per l’Ajuntament de Calella, el 45% dels assistents han vingut d’altres municipis. D’aquests, el 46% han estat visitants de municipis de l’Alt Maresme i el 54% d’altres poblacions de la comarca, Barcelona i altres municipis d’arreu de Catalunya. L’aforament permès enguany al Nits d’Estiu ha estat del 70% per les restriccions del Procicat per lluitar contra la pandèmia i la majoria d’entrades s’han venut per internet (72,97%).

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha assegurat que “l’èxit d’aquest any és el resultat d’un treball de 10 anys a on s’ha apostat per una programació de qualitat i propera”.


Publicitat

El NEC d’enguany ha comptat amb les actuacions d’Albert Pla, Manu Guix, Blaumut, Mayte Martin o Marina Rossell, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*