Qui som

Josep Lluís Vidal

Vaig posar en marxa maresme360 a principis del 2010 amb la voluntat d’explicar el que passa al Maresme. El portal va néixer com un projecte personal -en els inicis també hi va participar una periodista malgratenca- que s’ha anat consolidant amb el pas dels anys, amb els seus alts i baixos. Actualment, a pocs mesos de complir la primera dècada de vida, ens trobem en un moment de creixement en tots els sentits. Per exemple, fa pocs mesos hem posat en marxa l’edició de la comarca de la Selva.

Josep Lluís Vidal

A banda de fer periodisme a maresme360, la meva trajectòria professional en el món de la comunicació local ha estat marcada per la ràdio. M’hi dedico des de que tenia 12 ó 13 anys. He fet tot tipus de programes en diverses emissores de Girona i Barcelona: informatius, d’entreniment i musicals a Ràdio Marina o Ràdio Sabadell, per posar només dos exemples. La ràdio -i per extensió la comunicació- són la meva Passió.

Sóc soci fundador de solucions360, on faig assessorament, consultoria i formació en Comunicació i Màrqueting online.

Em considero crític, emprenedor i responsable. Alguns dels meus valors són la honestedat, l’autonomia i l’empatia.


Joan Rebagliato

Treballo de lingüista des que vaig deixar la universitat (Catalunya Ràdio, l’Institut d’Estudis Catalans, el Termcat) i aprenc a escriure, i a viure, des que era una criatura.

Joan Rebagliato Nadal

No sé veure una frontera clara entre cap d’aquestes tres coses, i crec que així ho reflecteixen els meus llibres: els contes de Camins en el temps (premi Joan Castelló 2004), les novel·les Amb la pell estripada (premi JoEscric 2006), Embarcats (premi Vila d’Ascó 2011) i L’últim port (premi Vila d’Ascó 2017). Paraules, família, país. I l’esperança de ser bona persona.


Ana Montes

Soc una de les moltíssimes persones que van arribar a Catalunya amb l’onada migratòria dels anys 60. Vaig sortir quan tenia dos anys de La Rábita, un petit poblet de la Costa Tropical de Granada, per recalar a Arenys de Mar, la gala vila de la Costa del Maresme on visc des de fa més de 50 anys. Dona d’aigua i sal, neta i filla de pescadors, presumeixo d’arenyenca i de catalana sense oblidar les meves arrels, perquè jo soc de les que crec que qui perd els seus orígens, perd la seva identitat.

Ana Montes

Treballo a l’administració pública i m’agrada la meva feina, com també m’agrada escriure, llegir, fer fotos i viatjar, però per sobre de qualsevol altra cosa el que més m’agrada és viure.

Em considero una persona oberta, a la que li agrada comunicar-se, parlar i escoltar. Un cul inquiet … sempre buscant coses noves i amb una fam insaciable d’aprendre.