Calella Cultura Maresme Portada

El NEC engega una edició que s’allargarà fins el setembre

NEC Calella

NEC Calella. Foto: Aj. Calella

El Festival Nits d’Estiu de Calella (NEC) ha començat aquest cap de setmana una edició que s’allargarà fins al 3 de setembre. Marina Rossell ha estat l’encarregada d’engegar el festival, per on passaran veus com les de Manu Guix, Mayte Martín, Albert Pla o Blaumut.

Aquest dissabte la cantautora catalana Marina Rossell ha inaugurat la nova edició del Nits d’Estiu de Calella. Enguany, l’edició tindrà més concerts i s’allargarà més dies, tot i que estarà marcada per la pandèmia de Covid-19. El NEC acabarà al 3 de setembre amb el concert d’Albert Pla, que presentarà l’espectacle “¿Os acordáis?”.

Al llarg d’aquest estiu, artistes com Manu Guix, Mayte Martín o Blaumut trepitjaran l’escenari del NEC. Després del concert de Marina Rossell, aquest cap de setmana serà el torn de la sarsuela “La taberna del putero”, de la mà del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia. Els contes eròtics de Sandra Rossi, el duo Sánchez & Fortuny, l’Òpera al Parc i la música de Flor de Canela també arribaran a Calella en el marc del NEC 2021. Algunes de les propostes formen part de la 10a temporada lírica Ciutat de Calella.


Publicitat

El 9 de juliol serà el torn de la cantaora Mayte Martín, que acompanyada del guitarrista Alejandro Hurtado presentarà “Memento”. El 23 de juliol Manu Guix actuarà en dues sessions al Far de Calella i el 31 de juliol serà el torn de Blaumut. Les entrades per a aquests tres concerts, però, ja s’han esgotat.

El NEC acabarà el 3 de setembre

El NEC acabarà el 3 de setembre amb el concert d’Albert Pla, que també ha penjat el cartell de sold out. Abans, però, Joina, Cecília Quartet, Pau Vallvé, Albert Deprius i Josep Buforn, Las Karamba, Vivim del Cuentu i el flamenc fusió de Salazar actuaran al festival.

Aquesta serà l’edició del festival que tindrà més concerts i s’allargarà més setmanes. A més, el Far tindrà una ambientació especial dissenyada per “Petits creadors”. Tot i això, la Covid-19 marcarà també el NEC 2021; el recinte es desinfectarà abans de cada actuació i l’entrada a l’espai del Far es farà esglaonada per a evitar aglomeracions.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*