La Selva Política Portada Santa Coloma de Farners

Joan Martí és el nou alcalde de Santa Coloma de Farners

Joan Martí ocuparà el càrrec d'alcalde de Santa Coloma fins a finals de mandat

Joan Martí ocuparà el càrrec d’alcalde de Santa Coloma fins a finals de mandat. Foto: David Rueda – Aj. SCF

El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha escollit aquest dilluns Joan Martí (ERC) com a nou alcalde de Santa Coloma de Farners. L’anterior alcaldessa, Susagna Riera, va renunciar al càrrec la setmana passada tal com estava previst en el pacte de govern que van signar a principis de mandat Junts per Catalunya, ERC i Independents de la Selva, un pacte que no ha estat exempt de polèmica. Martí ha obtingut el suport de 15 dels 17 regidors del consistori colomenc. La regidora del PSC, Bea Ventura, també ha presentat la seva candidatura a alcaldessa.

Aquest ha estat el primer plenari que s’ha celebrat de forma presencial des de l’inici de la pandèmia tot i que l’assistència ha estat limitada a les regidores i regidors del consistori i de vuit persones. A l’exterior de l’Ajuntament, a la plaça de l’1 d’octubre, s’ha instal·lat una pantalla de televisió on una seixantena de persones han pogut seguir la sessió en directe.

Durant la primera meitat d’aquest mandat, Joan Martí ha estat primer tinent d’alcalde i ha estat regidor de Comunicació, Hisenda i Administració Electrònica. Martí va néixer a Santa Coloma de Farners l’any 1963, és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment exerceix de professor al Departament d’Electrònica, Informàtica i Automàtica de la Universitat de Girona. L’excaldessa passarà ara a ocupar el càrrec de primer tinent d’alcalde.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*