La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 23/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Les platges del Maresme i la Selva Marítima estaran obertes per aquesta revetlla de Sant Joan. L’única excepció serà la platja de les Roques de Calella que l’Ajuntament ha decidit tancar per protegir la colònia de corbs marins emplomallats que habiten a la zona. La resta de platges estaran obertes tot i que la majoria de municipis aplicaran algun tipus de restricció per evitar que es formin aglomeracions.

-La Flama del Canigó arribarà aquest dimecres per la tarda a les poblacions de la Selva i l’Alt Maresme de la mà d’Òmnium Cultural. A la comarca de la Selva l’arribada des del Pirineu està prevista a les cinc de la tarda a la plaça del Canigó de Sils, des d’on es distribuirà per tota la comarca a través dels voluntaris d’Òmnium a la Selva Interior i la Selva Marítima. A l’Alt Maresme la flama del Canigó arribarà a Malgrat de Mar a dos quarts de set de la tarda i des d’allà es distribuirà als municipis de Calella, Canet de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Tordera a càrrec de la gestora d’Òmnium Cultural a l’Alt Maresme.


Publicitat

-L’Ajuntament de Lloret enllesteix la instal·lació d’un radar per controlar l’excés de velocitat a l’Avinguda Vila de Blanes. Des del consistori expliquen que aquest és un dels punts “negres” pel que fa a seguretat viària donat que és on es produeixen més accidents de trànsit. De moment s’ha instal·lat la cabina que contindrà el radar.

-Tossa celebra el 5è Festival de Rumba i Música Catalana els propers divendres i dissabte. Les principals actuacions s’han hagut de traslladar al camp de futbol per a garantir la seguretat dels espectadors, tant de distància social com d’aforament de seients. A més, els horaris dels concerts es van establir amb les obligacions del Procicat de principis de juny, quan es limitava molt més la restauració, i en benefici de no perjudicar l’activitat econòmica de la població.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*