Canet de Mar Societat

Llibertat provisional per a l’esposa de Josep Maria Mainat

El titular del jutjat d’instrucció número 4 d’Arenys de Mar ha decretat aquest dimecres la llibertat provisional amb càrrecs per a l’esposa del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, de qui s’està divorciant.

La dona va ser arrestada aquest dimarts al matí juntament amb el seu suposat amant per part de la Policia Local mentre intentaven entrar a la segona residència de Mainat, a Canet de Mar, després de l’avís dels veïns. Tots dos estan investigats per intent de robatori amb força en casa habitada. Ni fiscalia ni acusació particular han demanat cap mesura cautelar, i el jutge només ha decretat que han d’estar a disposició del jutjat sempre que se’ls requereixi.

Dobrowolski va presentar aquest dimarts a la tarda una petició d”habeas corpus’, però el jutge la va desestimar. La dona està sent investigada per un presumpte intent d’assassinat contra el seu marit. Concretament, la dona hauria intentat acabar amb la seva vida injectant-li insulina, amb l’objectiu, presumptament, de cobrar l’herència. Dobrowolski té una ordre d’allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*