La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 22/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Ramon Gascons és el nou alcalde de Tossa de Mar. Gascons, d’Endavant Tossa, ha assumit l’alcaldia aquest passat dissabte en substitució d’Imma Colom, que va renunciar al càrrec la setmana passada en virtut del pacte de govern entre Endavant i Junts per Catalunya. Per aquest dimarts també s’espera la renúncia de l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, en virtut també d’un pacte de govern entre Junts, ERC i Independents de la Selva. Si tot va sobre el guió, el nou alcalde de Santa Coloma serà el republicà Joan Martí, que ja va ocupar el càrrec el mandat anterior. Susagna Riera passaria a ser tinent d’alcalde.

-La Flama del Canigó arribarà aquest dimecres a la Selva i l’Alt Maresme de la mà d’Òmnium Cultural. A la Selva l’arribada des del Pirineu està prevista a les cinc de la tarda a Sils, des d’on es distribuirà per tota la comarca. A l’Alt Maresme la flama del Canigó arribarà a Malgrat de Mar i des d’allà es distribuirà als municipis de l’Alt Maresme.


Publicitat

-Dues persones més ingressades per coronavirus als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons el darrer balanç ara hi 9 persones ingressades per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 3 al de  Blanes i 6 al de Calella. Són dues més que el passat 17 de juny. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 74 punts i l’RT és del 0,91. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 53 punts i l’RT és del 0,77.

-El concert de Renaldo & Clara donarà el tret de sortida el proper 2 de juliol als Glopets d’Estiu de Caldes de Malavella, la programació cultural estiuenca de la població. El concert tindrà lloc a les deu del vespre al Parc de la Sardana, una ubicació que s’ha consolidat com a definitiva per a la majoria dels actes culturals d’estiu. Les entrades pels concerts es podran adquirir al web https://ticketara.com de forma gratuïta o bé presencialment a la biblioteca Municipal, amb un màxim de dues entrades per persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*