La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 14/01/2022

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 54 anys per quadruplicar la taxa d’alcohol permesa mentre conduïa un camió que va bolcar enmig de la carretera GI-555 -la carretera que connecta Sils i Hostalric- al terme municipal de Massanes. Els fets van tenir lloc el passat 11 de gener cap a les quatre de la tarda. Un cop va rebre assistència a l’hospital els Mossos li van fer la prova d’alcoholèmia que va donar positiu.

-Continua baixant el número de pacients ingressats per Covid-19 als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons el darrer balanç fet públic aquest dijous ara hi ha ingressades un total de 76 persones per aquesta malaltia, 7 menys que el passat dilluns. Concretament, a l’Hospital de Calella hi ha 30 pacients amb Covid; a l’Hospital de Blanes, 17; a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, 18 i a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, 11. Precisament, a l’Asil Sant Jaume s’han cancel·lat totes les visites després de la detecció d’aquests 11 positius i s’estan fent proves de cribratge entre els professionals sanitaris de les unitats afectades.


Publicitat

-El Maresme continua guanyant població, però a un ritme més lent que altres anys. La xifra oficial de població a data 1 de gener de 2021 és de 459.625 habitants, el que representa un increment del 0,22% respecte a l’any anterior. És el creixement més baix des del 2014. Tot i això, el Maresme es manté com la quarta comarca més poblada de Catalunya per darrere del Barcelonès, Vallès Occidental i Baix Llobregat.

-Cap de setmana de donació de sang a diverses poblacions amb motiu de la Marató del banc de sang i teixits. Entre avui i diumenge es pot donar sang a Tordera, Pineda, Calella o Tossa de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*