Blanes La Selva Lloret de Mar Portada Societat Tossa de Mar

Blanes, Lloret i Tossa suspenen per segon any consecutiu el Carnaval de la Costa Brava Sud

Carnaval Costa Brava Sud

Aquest 2022 tampoc hi haurà Carnaval de la Costa Brava Sud per la pandèmia. Ho han confirmat aquest divendres els tres consistoris que integren el projecte. En un comunicat conjunt, expliquen que els responsables polítics dels tres municipìs han considerat “prudent” suspendre les rues de carnaval que s’organitzen de forma coordinada.

Els tres municipis sí que mantenen la voluntat d’organitzar algunes activitats de carnaval de manera independent. A Blanes hi ha una proposta sobre la taula per organitzar algunes activitats de manera conjunta amb les entitats que es portarien a terme el cap de setmana del 26 i 27 de febrer. La decisió, però, encara no s’ha pres. A Lloret de Mar, per la seva banda, estan valorant mantenir activitats de petit format, com la categoria de disfresses al lloc de treball o la categoria de disfresses al carrer.

I a Tossa de Mar, consistori i entitats valoren organitzar un carnaval “més tradicional” però tampoc hi ha una decisió ferma al respecte.

El projecte ‘Carnaval de la Costa Brava Sud’ es va engegar l’any 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn de la Costa Brava Sud.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*