Blanes La Selva Societat

L’hospital de Blanes suspèn les visites i redueix les operacions no urgents amb ingrés

Façana de l'Hospital de Blanes

Façana de l’Hospital de Blanes. Foto: Salut/ACN

L’hospital de Blanes suspèn des d’aquest divendres les visites a tots els pacients ingressats i redueix l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés. Es tracta de dues mesures que ha anunciat en un comunicat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva -ens gestor del centre- per alliberar llits d’hospitalització davant l’augment de pacients ingressats per Covid-19. Segons el darrer balanç de la Corporació, a l’hospital comarcal de Blanes hi ha 29 persones ingressades per Covid.

La reducció de les intervencions quirúrgiques començarà a aplicar-se a partir de dilluns, donant prioritat a les operacions no ajornables i a l’atenció urgent. Les intervencions que no necessiten hospitalització es mantenen amb normalitat.

Pel que fa a les visites, queden excloses de les restriccions les que es facin als menors d’edat, persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de la conducta o de salut mental i aquelles en què els professionals sanitaris considerin que l’acompanyament pot facilitar el procés assistencial, totes elles a les consultes externes.


Publicitat

De moment, l’Hospital de Calella manté la seva activitat habitual. Això sí, amb la restricció de l’horari de visites anunciada recentment.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*