La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 23/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-17 persones ingressades més per Covid-19 als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Bona part d’aquest augment es deu als 14 casos casos detectats a la Unitat de Mitjana Estada de l’hospital blanenc. En total, ara a l’Hospital de Blanes hi ha 22 persones ingressades per Covid i 4 a Calella. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 258 punts i l’RT és de l’1,41. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 229 punts i l’RT és de l’1,60. Hi ha 10 professionals positius i en aïllament per la Covid.

-I ho explicàvem al principi, la detecció de 14 positius a la Unitat de Mitjana Estada de l’hospital de Blanes ha obligat a suspendre l’entrada d’acompanyats. També han donat positiu tres dels professionals que treballen en aquesta planta. A la resta de plantes, es manté, de moment, el règim de visites de les vuit del matí a les vuit del vespre i de dilluns a diumenge amb un sol acompanyant.


Publicitat

-Arbúcies acollirà la XIII Trobada d’Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva. Serà el proper dissabte a la sala d’actes del Museu Etnològic del Montseny La Gabella. Es tracta d’un esdeveniments organitzat pel Centre d’Estudis Selvatans que s’adreça a investigadors, responsables d’equipaments patrimonials, món educatiu i universitari i entitats culturals amb l’objectiu d’intercanviar iniciatives i projectes de l’àmbit de la cultura i el patrimoni. La trobada també servirà per conèixer el resultat del treball guardonat amb la Beca de Recerca La Selva de l’any anterior i s’anuncia el de l’any en curs.

-I també el proper cap de setmana Caldes de Malavella acollirà una nova edició del festival El Gust de la Paraula, enguany dedicat als monòlegs. Es tracta d’un projecte que pretén enfortir la promoció de la marca i del col·lectiu de restauradors, i promocionar els productes locals segons expliquen des de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*