La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 01/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Grup Ros invertirà 12 milions d’euros en la construcció d’una nova planta de 9.144 metres quadrats de Freskibo, a Blanes. El projecte també preveu la modernització i digitalització de les actuals instal·lacions i l’ús de tecnologies 4.0. En aquest sentit, s’espera maximitzar l’eficiència energètica gràcies a la producció del 100% de l’aigua calenta i estalviar en un 75% el consum actual d’energia amb la instal·lació de 4.340 metres quadrats de panells fotovoltaics.

-L’Ajuntament de Vidreres ja ha posat data per a la consulta que ha de decidir el futur dels correbous al municipi. Serà el proper 18 de desembre, una data que el consistori ha acordat amb la comissió organitzativa dels correbous i l’associació de defensa ambiental i animal de Vidreres. Inicialment, la consulta estava prevista per al 15 de març del 2020, però es va suspendre per l’esclat de la pandèmia. La consulta es farà en format presencial al centre cívic de Vidreres entre les nou del matí i les set del vespre i tindrà un format similar al de les eleccions municipals. Hi podran participar 6.500 veïns, tots ells empadronats al municipi i majors de 16 anys.


Publicitat

-El passaport Covid per accedir a bars, restaurants, gimnasos i residències entrarà en vigor finalment aquest proper divendres. El Govern va suspendre l’obligatorietat d’ensenyar el passaport Covid perquè la pàgina web s’havia saturat des de dijous, quan el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va avalar el seu ús.

-L’auditori de Santa Coloma de Farners acollirà el proper 12 de desembre l’estrena de ‘Set vides projectades’, un documental sobre la seva realitat i com veuen el seu futur. Es tracta d’una producció audiovisual que han dut a terme un grup de joves de la comarca de la Selva durant tot aquest any amb la tutoria del periodista i documentalista Daniel Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*