La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 03/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Malgrat de Mar tindrà avui nou alcalde o alcaldessa després de la renúncia del socialista Joan Mercader la setmana passada. A la una del migdia tindrà lloc un ple extraordinari del qual ha de sortir el nom del regidor o regidora que ocuparà el càrrec d’alcalde o alcaldessa del municipi fins a finals de mandat, el maig del 2023. Tot apunta a que es mantindrà el pacte de govern entre PSC i Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou.

-I avui finalment entra en vigor el passaport Covid a la restauració, gimnassos i residències després de l’ajornament de la setmana per la caiguda del sistema per obtenir-lo. El TSJC va avalar la setmana passada la petició del Govern de sol·licitar el certificat Covid per accedir a aquests espais.


Publicitat

-Salut torna a obrir els punts de vacunació comarcals de Blanes i Calella. Els punts de vacunació comarcals que van servir fins a finals d’estiu per administrar la primera i segona dosi de les vacunes contra la Covid de forma massiva ara tornen a funcionar però per administrar la dosi de reforç a determinats col·lectius, tot i que també es posaran les primeres i segones dosis a les persones que encara no estiguin vacunades.  Salut va decidir a finals de setembre reconvertir aquests punts comarcals en espais de vacunació només per als habitants del municipi. A Blanes, el punt de vacunació comarcal està situat al local social de Mas Enlaire i a Calella es trasllada de la fàbrica Llobet a l’espai Mercat.

-La multinacional química Croda preveu invertir 26 milions d’euros a la seva planta de Fogars de la Selva en els propers tres anys. Aquesta quantitat se sumarà a una altra inversió que l’empresa ja ha posat en funcionament a la fàbrica gironina: la d’un magatzem totalment automatitzat amb capacitat per emmagatzemar 6 milions de tones. La companyia, amb matriu britànica, fabrica especialitats químiques per al sector farmacèutic i la indústria cosmètica. Té 4,500 treballadors, dels quals 200 a la planta de Fogars, i factura més de 1.600 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*