La Selva Societat Vidreres

Vidreres decidirà el futur dels correbous el 18 de desembre

Ajuntament de Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres ja ha posat data per a la consulta que ha de decidir el futur dels correbous al municipi. Serà el proper 18 de desembre, una data que el consistori ha acordat amb la comissió organitzativa dels correbous i l’associació de defensa ambiental i animal de Vidreres. Inicialment, la consulta estava prevista per al 15 de març del 2020, però es va suspendre per l’esclat de la pandèmia.

La consulta es farà en format presencial al centre cívic de Vidreres entre les nou del matí i les set del vespre i tindrà un format similar al de les eleccions municipals. Hi podran participar 6.500 veïns, tots ells empadronats al municipi i majors de 16 anys.

La celebració de la consulta per decidir el futur dels correbous a Vidreres sorgeix arran de l’incident a la festa major del 2019, quan un dels animals es va escapar i va ferir 19 persones. Aquest incident va reobrir el debat sobre la idoneïtat de seguir celebrant l’activitat.

L’alcalde, Jordi Camps, ha assegurat que el resultat de la consulta decidirà el futur dels correbous, sigui quina sigui la diferència de vots entre una opció i una altra o la xifra de participació.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*