La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 01/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Durant les properes setmanes la Ciutat Esportiva de Blanes és l’escenari on es porta a terme un cribratge massiu a 300 esportistes i tècnics d’esports. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Blanes l’objectiu d’aquest cribratge, que es realitza de forma conjunta amb la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, és “testar si l’esport s’està practicant en condicions segures”. És previst que la campanya s’allargui durant dos mesos i és la Generalitat la que decideix quins esportistes de la localitat han de formar part del cribratge.
Cada esportista s’encarrega de fer-se l’auto-test, de la mateixa manera que les proves que s’han fet recentment a Lloret i Tossa.

-El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 9 persones, 2 menys que dijous 27 de maig, quan es va fer públic el darrer recompte. Actualment hi ha 6 persones a l’Hospital de Calella i 3 a l’Hospital de Blanes. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa ara en els 47 punts i l’RT és del 0,89. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 57 punts i l’RT és del 0,62.


Publicitat

-I la Trail Guilleries que s’ha celebrat aquest cap de setmana ha comptat finalment amb més de 700 participants. Concretament han estat 520 corredors i 206 caminants els que han fet el recorregut per camins i corriols de les Guilleries. Segons expliquen des de l’Ajuntament el 75% dels assistents han vingut de fora de Sant Hilari. Unes 350 persones eren de la província de Girona i la resta d’arreu de Catalunya i de l’estat.

-El festival Revela’t de Vilassar de Dalt ha presentat la nova imatge, obra de l’artista Susana Blasco. Enguany el festival de la fotografia analògica es farà del 18 de setembre al 12 d’octubre de 2021. L’activitat principal, però, serà els dies 24, 25 i 26 de setembre, és a dir, el segon cap de setmana.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*