La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 16/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Augmenta el nombre de pacients positius ingressats per Covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Actualment hi ha nou pacients, cinc més que fa una setmana. Tres d’ells a l’Hospital de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes. Pel que fa al risc de rebrot, a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 207 punts i l’RT és de l’1,97. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 120 punts i l’RT és de l’1,39.

-Pineda de Mar tindrà l’any vinent una oficina de la Policia Nacional només per tràmits com l’expedició i renovació del DNI o el passaport. Ho ha dit l’alcalde Xavier Amor al programa La Ciutat, de Ràdio Calella TV. La nova oficina donaria servei a tot l’Alt Maresme i entraria en funcionament durant el primer trimestre del 2022 però encara no es coneix la seva ubicació.


Publicitat

-El Gran Recapte necessita 900 voluntaris al Maresme. L’organització ha fet una crida per trobar persones voluntàries per a la tretzena edició del Gran Recapte dels Aliments que es farà els propers 19 i 20 novembre, divendres i dissabte. Igual que l’any passat, les donacions es faran amb diners als mateixos establiments, no amb aliments. Això és degut a la pandèmia. Per altra part, enguany la campanya incorpora el petit comerç a la xarxa de punts de donació.

-I l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, estarà un temps allunyada de l’activitat política i institucional per baixa mèdica. Des del 5 de novembre està en mans de la unitat de Ginecologia oncològica de l’hospital de la Vall d’Hebron i en les properes setmanes s’haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica, segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat. El tinent d’alcalde, Marc Buch, farà les funcions d’alcalde accidental.

-El Consell de la Selva ha fet una crida a les entitats de cultura popular de la comarca perquè formin part de l’inventari comarcal. Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’ens selvatà a través del projecte SelvaCultura i té la finalitat de crear comunitats d’agents i entitats vinculades a la cultura popular i tradicional de la comarca com colles geganteres, colles sardanistes, esbarts dansaires i corals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*