La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 09/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de Calella i Blanes ha augmentat en 20 persones durant la darrera setmana. Segons el darrer balanç de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha 20 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 29 a l’Hospital de Blanes. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 494 punts i l’RT és de l’1,18. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 555 punts i l’RT és de l’1,16. Hi ha 22 professionals positius i en aïllament.

-Les cases de turisme rural gironines han fregat la plena ocupació durant aquest pont de la Puríssima i ja superen els nivell del 2019. En xifres, s’han mantingut les previsions i a l’interior, l’ocupació s’ha situat en el 80% mentre que a les zones de muntanya s’ha arribat al 95%. A les poblacions de la costa l’ocupació ha estat més baixa, entre el 50 i el 60%.


Publicitat

-La Creu Roja Joventut de la Selva Marítima engega la tradicional recollida de joguines. La campanya té com a objectiu que cap nen ni nena es quedin sense una joguina aquest nadal. Des de l’entitat expliquen que aquesta campanya serà especialment dura per la crisi de la Covid-19, que colpejat econòmicament moltes famílies. I és per això que preveuen que necessitaran més joguines que altres anys. Es pot col·laborar de dues maneres: amb aportacions econòmiques o portant joguines als diferents punts de recollida, un d’ells a la seu de la Creu Roja de Blanes. Han de ser joguines noves, no bèl·liques ni sexistes.

-I Blanes ja ha inaugurat el 24è Pessebre Monumental, una de les tradicions del nadal blanenc que, enguany, torna a la seva ubicació original, el passeig de Dintre. El pessebre ha estat dissenyat per novè any consecutiu per l’Agrupació Pessebrista i una cinquantena d’alumnes de l’Institut Serrallarga. Enguany, el pessebre està dedicat al cultiu de vinyes a Blanes durant el segle XIX.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*