Arenys de Mar Canet de Mar Cultura Portada

El Canet Rock rebrà 22.000 persones dretes, amb test d’antígens i mascareta

Imatge del CanetRock 2018. Foto: CanetRock

El Canet Rock manté l’edició d’aquest estiu per al 3 de juliol amb un aforament de 22.000 persones, que s’hauran de fer un test d’antígens el mateix dia. Serà obligatori l’ús de mascareta FFP2 en totes les zones excepte la de restauració i no caldrà mantenir la distància de seguretat. L’organització revertirà “només una part del cost de l’operatiu” sanitari i els assistents hauran d’afegir 7 euros al preu de l’entrada -per finançar el test antígens- que ja van adquirir l’any passat, quan l’esdeveniment es va ajornar a la tardor i finalment es va posposar per aquest 2021.

El cartell d’enguany és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat, amb Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.

La supervisió de les mesures de seguretat aniran a càrrec de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la conselleria de Salut i el Procicat. El festival, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, van impulsar la prova pilot amb control epidemiològic sota el paraigües dels Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi, on van actuar Love of Lesbian davant de 5.000 persones. De fet, el Canet Rock d’aquest any serà una continuació de l’estudi observacional.

Pel que fa al test d’antígens, la directora del festival, Gemma Recoder, ha detallat que s’habilitaran diferents punts arreu de Catalunya. La prova tindrà un cost de 7 euros i caldrà demanar cita prèvia. Els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*