Arenys de Mar Canet de Mar Cultura Portada

Els organitzadors de CanetRock ajornen el festival fins el 2021

Reivindicació feminista al CanetRock

L’organització de CanetRock ha anunciat aquest dimecres al matí que ajorna l’edició d’enguany fins el juliol de l’any vinent per la pandèmia del coronavirus. Fa uns mesos ja que van fer públic que el festival s’ajornava a la tardor d’enguany però finalment “la incertesa sobre l’evolució imprevisible de la pandèmia de la Covid-19 no ho ha permès” segons expliquen en un comunicat de premsa.

Des de l’organització també expliquen que les entrades adquirides serviran per l’any vinent. Tot i això els espectadors que no puguin assistir a la nova data tenen fins l’1 d’agost per sol·licitar la devolució de l’import. Les entrades que es vagin retornant sortiran automàticament a la venda.

El cartell d’artistes presenta alguns canvis. Per una banda s’hi sumen Stay Homas, Buhos, Zoo i Suu i es mantenen d’altres com Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Roba Estesa, Ciudad Jara, Ítaca Band, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc. Cauen del cartell Sopa de Cabra, Manel, Els Amics de les Arts i No Logo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*