Maresme Portada Societat

Vuit detinguts en un dispositiu contra els lladres multireincidents a la línia R1

Mossos d'Esquadra a una estació de tren

Mossos d’Esquadra a una estació de tren. Foto: Mossos

Vuit persones detingudes i 38 actes administratives aixecades en un dispositiu dels Mossos d’Esquadra contra els lladres multireincidents que actuen a la R1 de Rodalies al seu pas pel Maresme. L’objectiu d’aquest operatiu, que ha comptat amb la col·laboració dels vigilants de Renfe i que tindrà continuïtat durant les properes setmanes, és “augmentar la percepció de seguretat entre els usuaris i treballadors del transport ferroviari i reduir actituds incíviques i delictives” segons expliquen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

l patrullatge es fa a l’interior dels trens entre les estacions de Sant Adrià de Besòs i Malgrat de Mar i es complementa amb un increment dels vigilants de Renfe a les estacions. El dispositiu es va iniciar el passat 26 d’abril. Entre totes les persones detingudes acumulen 66 antecedents i només un dels detinguts ja en té 20.

Des dels Mossos expliquen que el dispositiu vol “lluitar contra la multi-reincidència, ja que la majoria dels fets delictius que es registren estan protagonitzats per persones amb diversos antecedents judicials i policials”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*