Portada Sant Andreu de Llavaneres Societat

Detenen un presumpte lladre reincident a Llavaneres

La Policia Local de Llavaneres ha detingut un presumpte lladre reincident. Foto: Aj. Llavaneres

La policia local de Sant Andreu de Llavaneres ha detingut un home -no s’han facilitat més dades- just després de cometre un robatori a la població. Els fets van passar la matinada del 28 de juny però s’han conegut ara. La Policia va aconseguir detenir l’home després d’una persecució pels carrers del municipi.

L’operació de detenció es va iniciar amb una alerta que va rebre la policia local sobre la presència d’una persona sospitosa a la vila. Després d’una primera recerca infructuosa, les unitats es van retirar i la Policia Local va deixar una unitat de paisà. Uns minuts més tard, aquests agents van descobrir un home sortint d’un vehicle estacionat que tenia un vidre trencat. En el moment de ser identificat es va comprovar que duia els objectes necessaris per cometre robatoris a l’interior del vehicle.

Segons expliquen des de l’Ajuntament en una nota de premsa, l’home hauria comés presumptament diversos robatoris a l’interior de vehicles en les darreres setmanes. De fet, la Policia Local havia muntat un dispositiu de vigilància especial amb un vehicle de paisà donat l’augment de robatoris d’aquest tipus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*