Maresme Mataró Montgat Pineda de Mar Portada Premià de Mar Societat Tiana

Cinc ajuntaments del Maresme són al centre d’una operació que investiga la presumpta contractació irregular de sistemes de control de trànsit

El nadó de dos mesos de Pineda va morir el gener de 2019. Foto: maresme360

Agents de la Policia Nacional s’han presentat aquest dimarts als Ajuntaments de cinc municipis del MaresmeTiana, Montgat, Mataró, Premià de Mar i Pineda de Mar– per requerir documentació sobre els serveis contractats a l’empresa Aplicaciones GESPOL S.L. Aquesta empresa és la que ha desenvolupat i fa el manteniment del software de gestió del trànsit que utilitzen moltes policies locals de l’Estat. A Tiana, a més, els agents han practicat registres a l’edifici de la Policia Local i a l’Ajuntament, segons informa La Local Tiana.

Els Ajuntaments de Mataró, Premià de Mar i Pineda de Mar han emès comunicats de premsa en els que han explicat que han col·laborat amb la policia en tot els requeriments de documentació.

La fiscalia investiga una presumpta trama de contractació irregular dels serveis de l’empresa Aplicaciones GESPOL S.L. a diversos municipis de l’Estat. Una trama en la que els caps de les policies locals farien d’intermediaris.

L’operació, que ha estat dirigida pel Jutgat d’Instrucció número 2 de Badalona, es troba sota secret de sumari i ha acabat amb dinou requeriments de documentació i quinze detinguts entre empresaris i càrrecs públics.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*