Economia Maresme Mataró Portada

Comença la setmana de l’emprenedoria del Maresme

La tecnologia és un dels temes destacats a la setmana de l'emprenedoria del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme organitza aquesta setmana la setsena edició de la Setmana de l’emprenedoria del Maresme, un conjunt d’activitats dirigit a emprenedors i emprenedores que es plantegen iniciar un nou negoci o que ho han fet recentment. El programa d’activitats que s’ha preparat per aquesta setmana es basa en nou càpsules informatives de dues hores de durada sobre temes diversos, com ara branding (marca personal), gestió de xarxes socials, fiscalitat, intel·ligència emocional o la nova llei de política de protecció de dades de la Unió Europea que ha entrat en vigor recentment.

Els diversos seminaris i tallers, que es fan a la seu del Consell Comarcal del Maresme, a Mataró, seran impartits per professionals en la matèria, i estan vinculats a l’àmbit de l’empresa, la seva creació, enfortiment o ampliació. Els cursos tenen com a objectiu proporcionar diversos coneixements laborals i millorar la competitivitat, facilitant eines als assistents en tot allò relacionat amb l’empresa, segons expliquen des del Consell Comarcal en una nota de premsa. Per altra banda, les formacions també afavoreixen el networking o xarxa de contactes.

La cloenda tindrà lloc el divendres 6 de juliol amb una jornada de Networking, en la que es trobaran emprenedors i professionals que vulguin intercanviar experiències i interaccionar per tal d´aconseguir noves col·laboracions i contactes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*