Uncategorized

Els treballadors municipals de Malgrat porten al Ple la protesta contra les retallades

Al voltant d’una cinquantena de treballadors públics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar han escenificat una protesta silenciosa contra les retallades aquest dijous al vespre durant la celebració del Ple ordinari del mes d’agost.

El portaveu comarcal del sector públic d’UGT al Maresme i treballador municipal del consistori malgratenc, Jaume Marquès, ha explicat que les retallades que s’estan aplicant “afecten a tothom, treballadors del sector públic i privat”. Marquès també ha confirmat que els representants dels treballadors municipals de Malgrat es troben en un procés de negociació amb el consistori però ha no ha volgut confirmar si l’Ajuntament els dóna suport a nivell polític.

El grup de treballadors municipals han aprofitat el torn de precs i preguntes per exposar les seves reivindicacions i llegir un manifest. Tots els grups municipals han volgut contestar als treballadors. ERC, d’una banda, ha criticat la política de retallades de Rajoy i ha tornat a reivindicar la independència mentre que el grup municipal de CiU ha recordat que la situació actual és fruit de la mala gestió dels darrers anys. Per la seva banda el PP ha reconegut que les retallades “no són justes” però les ha justificat per la situació actual de l’economia, que és “deficitària”. Finalment l’alcaldessa Conxita Campoy ha dit que si troba suports en altres Ajuntaments es declararà “en rebeldia” i abonarà la paga extra de nadal dels treballadors municipals en contra del que ha disposat el govern central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*