La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 10/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els investigadors dels Mossos conclouen que al parricida confés de Sils va premeditar el crim per ocultar que estava buidant els comptes de la mare i que havia demanat crèdits al seu nom. Rastrejant els diners de la víctima i l’activitat de l’ara acusat, la Divisió d’Investigació Criminal va descobrir que el seu nivell de vida s’havia disparat, amb viatges i nits d’hotel a Salou, Amsterdam, Madrid i Barcelona, des que va establir una relació amb una dona. No hi ha constància que treballés però sí evidències que vivia de la mare fins que no en va tenir prou i, apunten, va fer les operacions de crèdit.

-Valoració positiva de la segona jornada de les activitats del programa “Blanes arran de mar” que s’han celebrat durant el cap de setmana. Una cinquantena de persones han participat en els diversos tallers de temàtica marinera. Blanes arran de mar és un conjunt d’accions que el municipi de Blanes ha posat en marxa per atraure potencials emprenedors i emprenedores que vulguin obrir un negoci a Blanes tot explicant la relació de la vila amb el mar.


Publicitat

-Parlem ara del 47è cros de Santa Coloma de Farners, disputat el cap de setmana, que va comptar amb 700 participants al circuit dels Saioners. A la cursa absoluta masculina es va imposar l’atleta del Lloret Boubacar Sabaly i la femenina, Esther Guerrero, del New Balance.

-I Vidreres ja ho té tot a punt per a la celebració de la seva festa petita. Serà el 12, 13 i 14 de novembre amb diverses activitats que començaran el divendres al vespre i s’allargaran durant tot el cap de setmana. L’any passat la festa es va haver d’anul·lar degut a les restriccions de la Covid19.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*