Economia La Selva

Arriba a Santa Coloma de Farners la primera edició de ‘Emprenedors en Xarxa’

El Centre Digital s'ha presentat a la 7a Trobada d'Emprenedors i Empreses

Serà aquest dijous a partir de les 10 del matí al Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. ‘Emprenedors en Xarxa‘ és un esdeveniment en format podcast que neix per parlar d’emprenedoria en un sentit ampli i que en aquesta primera edició està dedicat a la xarxa social selvatana elcentredigital.cat, que s’ha posat en marxa fa pocs mesos. El podcast, que serà enregistrat a les instal·lacions de El Centre – Eix de Negoci, es podrà seguir en directe a través del compte d’Instagram de Selva Emprèn a partir de les 10 del matí. Posteriorment estarà disponible a la secció de podcast de tres60.cat i del nostre canal d’iVoox.

Aquesta primera edició comptarà amb un espai dedicat a conèixer algunes iniciatives emprenedores de la comarca de la Selva de la mà dels seus impulsors i impulsores així com els recursos que el Consell Comarcal de la Selva posa a l’abast de les persones que volen engegar el seu negoci, com la xarxa social centrada en l’emprenedoria elcentredigital.cat. El tema central de la jornada en format podcast girarà entorn a la importància que avui dia té per als emprenedors i emprenedores la col·laboració, les sinergies i construir una xarxa de contactes. La darrera part de l’espai estarà dedicada a un debat amb diversos perfils emprenedors entorn a aquesta temàtica.

‘Emprenedors en Xarxa’ és una producció de tres60.cat amb la col·laboració de El Centre – Eix de Negoci i el Consell Comarcal de la Selva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*