Blanes La Selva Portada Societat

Jutgen un acusat de violar una noia en un pis de Blanes i retenir-la durant hores

Judici a l'acusat de violar una noia en un pis de Blanes el 2015. Foto: Marina López/ACN

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts un acusat de violar una noia i retenir-la durant hores en un pis de Blanes. Els fets van passar la matinada de cap d’any del 2015. La fiscalia li demana 15 anys de presó i l’acusació particular eleva la petició a 18. L’acusen de delictes d’agressió sexual i detenció il·legal. El processat sosté que la noia va pujar “voluntàriament” al pis i van mantenir relacions sexuals “consentides”.

La víctima ha explicat al judici que va seguir el processat fins a un apartament proper perquè la va enganyar dient-li que tenia la seva bossa de mà, que havia perdut a una discoteca de Blanes. Un cop allà, va tancar la porta amb clau, no la va deixar marxar i la va agredir sexualment en dues ocasions. A més, la va retenir durant hores i no va ser fins gairebé el migdia del dia d’any nou que la noia el va convèncer per sortir a esmorzar. Tan bon punt va baixar al carrer, es va trobar amb una familiar que feia estona que la buscava per la zona després de comprovar que havia desaparegut i no havia tornat a casa.

La noia va aconseguir avisar-la que alguna cosa no anava bé i quan la familiar li va dir a l’ara acusat que trucarien la policia, ell va fugir corrents. Quan els Mossos d’Esquadra que van atendre l’avís eren a baix de l’apartament, l’home va tornar a aparèixer acompanyat del seu germà i el van detenir.

El judici ha quedat vist per a sentència.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*