Economia La Selva

El Consell de la Selva aprova un pressupost de més 50 milions per al 2022

Plenari telemàtic del Consell Comarcal de la Selva

Plenari telemàtic del Consell Comarcal de la Selva. Foto: CC. Selva

El plenari del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat aquest dimarts al vespre el pressupost de l’ens per al 2022. Els comptes comarcals ascendeixen a 50.819.000 euros, una xifra que creix un 6,49% respecte a la d’aquest 2021. Aquest increment del pressupost per al 2022 el protagonitzen principalment dos departaments, el de Territori i Sostenibilitat, amb una pujada de més de 4 milions, i el de Gestió Tributària i Cadastral, amb una pujada de més de 700.000 euros respecte el 2021.

Entre les inversions destacades per a l’any 2022 hi ha la creació d’un ens que gestionarà de forma integral el cicle de l’aigua a la comarca o la creació d’una televisió comarcal en TDT, tal com explica el president del Consell de la Selva, Salvador Balliu.

Balliu també ha destacat que aquest és el pressupost “més important” d’un Consell Comarcal, per sobre d’altres ens com el del Maresme o Osona. Per Balliu l’ens selvatà és “el més dinàmic de Catalunya”, tant pel que fa a personal com als serveis.


Publicitat

El pressupost ha rebut el suport de l’equip de govern, format per Junts per Catalunya, PSC i Independents de la Selva. En Comú-Guanyem i ERC s’han abstingut i Ciutadans i la CUP han votat en contra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*