Jordi Caupena Opinió

Percepcions estiuenques

Jordi Caupena

Jordi Caupena. Foto: Oriol Flo

Està demostrat científicament que el cervell té una part que oblida o no recorda les males notícies o frustacions, si no són greus. Em passa una mica això pensant en l’estiu que ens espera i com el vàrem viure l’any passat.

L’altre dia, esmorzant amb un gran amic una bona truita de patates i uns talls de cansalada, compartia una sensació que m’agradaria compartir amb totes i tots.

L’estiu del 2020 en plena pandèmia sortíem de vacances o ens agafàvem uns dies de descans amb la por de … i si d’aquí a tres dies ens tornen a tancar a tots? No marxem massa lluny de casa, que sigui pocs dies, i reservem el mateix dia que arribem no sigui que no ens tornin la reserva. D’aquesta situació viscuda hem passat a l’estiu del 2021, on em fa la impressió compartida pel company, entre copa de cava i tall de truita, que aquest estiu és com una cursa on hi participa tothom.


Publicitat

Atenció! N’hi ha però que van amb xancles, altres amb talons, alguns amb vestit i d’altres que no saben què posar-se. Això sí, tots amb el mateix objectiu, marxar de vacances. El col·lega en deia vacances accidentades, jo en diria atropellades, no hem rebut un missatge clar de ningú de com intentar passar l’estiu, tot i que “al loro” com deia el renovat president del Barça, tot i la millora global, el bitxo segueix per aquí.

Bon estiu o no, i si heu de fer alguna cosa gaudiu dels paradisos de la Selva i el Maresme que de turisme en saben un munt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*