Caldes de Malavella Cultura Portada

Tornen els ‘Glopets d’estiu’ de Caldes de Malavella

Un dels espectacles del Glopets d'Estiu del 2020

Un dels espectacles del Glopets d’Estiu del 2020. Foto: Aj. Caldes

El concert de Renaldo & Clara donarà el tret de sortida el proper 2 de juliol als Glopets d’Estiu de Caldes de Malavella, la programació cultural estiuenca de la població. El concert tindrà lloc a les deu del vespre al Parc de la Sardana, una ubicació que s’ha consolidat com a definitiva per a la majoria dels actes culturals d’estiu.

La programació del mes de juliol també inclou el concert de Nico Roig (16 de juliol), l’espectacle familiar “A la fresca” amb la Cia. Anna Confetti (9 de juliol) i el taller Cercles de percussió amb Uniso el mateix dia al vespre al Jardí d’en Pere Vidal de la Biblioteca municipal. Durant el mes d’agost hi ha prevista l’actuació de Mireia Feliu (20 d’agost) i el 3 de setembre la programació del Glopets d’Estiu finalitzarà amb el concert d’Anaïs Vila. Pel que fa a la programació del Cinema a la fresca es projectaran The Wall of Shadows (8 de juliol), Alpha (12 d’agost) o Le Mans 66 (26 d’agost), totes a la plaça 1 d’octubre de 2017.

Les entrades pels concerts es podran adquirir al web https://ticketara.com/ de forma gratuïta o bé presencialment a la biblioteca Municipal, amb un màxim de dues entrades per persona.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*