La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 21/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones pertanyents a un clan familiar que robava en àrees de servei de l’autopista AP-7. Els detinguts tenen entre 18 i 53 anys i són veïns de Premià de Mar (Maresme). La investigació va començar el 29 de maig després d’un robatori amb intimidació a uns camioners que es va produir a la zona d’estacionament de l’àrea de servei Selva Sud, al terme municipal de Santa Coloma de Farners.

-L’organització del Canet Rock 2021 habilitarà un total de 15 punts arreu de tot el país on els assistents podran fer-se el test d’antigens necessari per poder entrar al recinte. Les persones vacunades també se l’hauran de fer. Els punts on es podran fer els tests són Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. El cost del test és de 7 euros que hauran de pagar els assistents.


Publicitat

-Fins el proper dimecres el Club de Vela de Blanes acull el Campionat d’Espanya de Windsurf. Aquest any la competició es fa en tres modelitats: Raceboard, Open Foil i Formula Foil. Hi participen 80 esportistes d’arreu del territori de l’estat espanyol. En total està previst que es disputin 44 proves: 12 en Raceboard, 16 en Open Foil i 16 en Formula Foil.

-Lloret de Mar serà la primera destinació turística de tot l’Estat que oferirà als turistes un dispositiu permanent d’anàlisi de PCR o test d’antígens a un preu reduït. Aquest dispositiu funcionarà de dilluns a dissabte a les pistes d’atletisme sense demanar hora i es donaran els resultats el mateix vespre per correu electrònic. La iniciativa és del Gremi d’Hostaleria, que ha anunciat que després de diverses negociacions amb laboratoris han arribat a un acord amb la selvatana Hipra per tal que aquesta empresa amb seu a Amer faci als turistes PCR per 52 euros i Test d’antígens per 20 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*