Caldes de Malavella Portada Societat

La campanya ‘Pels valents’ arriba al mig milió d’euros de recaptació

Acte de celebració de la xifra aconseguida a la campanya Pels Valents

La campanya solidària ‘Pels valents‘, que ven escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil, ha arribat al mig milió d’euros de recaptació des del seu inici el 2017. Aquest dissabte ha tingut lloc una gala al balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella per celebrar la fita i homenatjar diverses persones que han fet possible assolir la xifra, que es destina a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En total s’han reconegut 38 policies i una dotzena de civils.

Un dels impulsors de la campanya, el cap de la policia local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, ha destacat la feina altruista que fan molts companys de diferents cossos de policies locals i que “és el motor perquè iniciatives com aquesta tirin endavant”. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde del municipi, Salvador Balliu, que ha agraït la feina desinteressada dels agents i s’ha mostrat “orgullós” de la policia de la localitat.

La campanya ‘Pels valents’ es va posar en marxa el 2017 a partir de la petició de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que demanava donatius pel Pediatric Cancer Center, el que ha de ser l’hospital oncològic per a nens més gran d’Europa. En aquell moment els caps de la policia de Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella van decidir tirar endavant la iniciativa per recaptar fons que aniran destinats al nou centre. Des de llavors venen els escuts solidaris sobretot durant la celebració d’esdeveniments esportius locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*