Educació La Selva Portada

El Consell Comarcal de la Selva distingeix BIKE & ADVENTURE com el millor treball d’emprenedoria de l’any

Entrega del diploma a la millor iniciativa d'emprenedoria de la Selva. Foto: CC de la Selva

Entrega del diploma a la millor iniciativa d’emprenedoria de la Selva. Foto: CC de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit BIKE & ADVENTURE com el millor treball d’emprenedoria de la Selva del curs 2020-2021. Es tracta d’un acte de reconeixement al millor treball d’emprenedoria als instituts de la Selva que hi han participat durant aquest curs.

BIKE & ADVENTURE, dels alumnes de l’Institut de Santa Coloma de Farners, ha estat reconegut com el millor treball d’emprenedoria selvatà d’aquest curs. Les valoracions finals s’han fet a través de l’Instagram live des del Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. La decisió s’ha fet pública en un acte que ha comptat amb la participació del conseller d’Ocupació de l’ens comarcal, Eduard Colomé; el director del Centre, Martí Juanola i els tècnics d’empesa: Sílvia Fàbrega i Fermí Pérez.

El reconeixement al millor treball d’emprenedoria als instituts de la Selva pretén fer visible el talent jove de la comarca i trobar el millor treball d’emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva. En aquesta primera edició hi ha participat l’institut de Santa Coloma de Farners, l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l’institut Campalans d’Anglès, Institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l’institut d’Hostalric- Breda Vescomtat de Cabrera.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*