Economia Portada Societat

L’oci nocturn tornarà a obrir a partir del 21 de juny després de 15 mesos

Tres clientes en una discoteca

El sector de l’oci nocturn podrà tornar a obrir a partir del 21 de juny, uns dies abans de la revetlla de Sant Joan. Ho podrà fer fins a les 3.30 h i els clients podran ballar a la pista amb mascareta. Ho han confirmat aquest divendres els departaments de Salut i Interior en un comunicat després que el sector ho hagi anunciat a la sortida de la reunió que han mantingut amb el Govern.

L’aforament a l’interior dels locals serà del 50% i es farà un registre de les persones que es guardarà durant un mes. Per la seva banda, el sector ha explicat que es permetrà l’ús de la pista de ball sense distància, només es podrà consumir mentre s’està assegut en grups de sis persones en interiors i de deu a l’exterior i l’aforament serà del 100% a l’exterior. Hi haurà venda anticipada i s’haurà de fer un control de la traçabilitat de totes les persones que entrin.

Ara, la proposta està pendent de valoració per part del Procicat. El sector de l’oci nocturn ha estat un dels que més ha patit les conseqüències del tancament de l’activitat derivada de la pandèmia del coronavirus. Els locals porten tancats gairebé 15 mesos. A la Selva i l’Alt Maresme els municipis que compten amb més locals d’oci nocturn són Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar i Calella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*