Maresme Portada Societat

Retiren el carnet al jove que va protagonitzar la fugida de la policia al Maresme

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

El jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar ha acordat retirar el carnet de conduir a l’home detingut aquest passat dimecres després de protagonitzar una fugida de la policia al Maresme que va acabar a trets. El jove va fugir d’un control antidrogues a Mataró. El jutge, que li ha pres declaració aquest divendres, també ha ordenat la personació periòdica, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori.

La causa està oberta pels delictes de conducció sota els efectes de les drogues, conducció temerària, atemptat a agents de l’autoritat, desobediència, danys i lesions lleus. Després d’una persecució de 14 quilòmetres, entre Mataró i Arenys de Mar, el jove, de 23 anys, va ser aturat a trets per la policia, un dels quals el va ferir.

En el tram final de la fugida, el conductor, veí de Barcelona, va perdre el control del vehicle i va acabar estavellant-se contra un mur de pedra, al voral de la carretera, just al límit entre els termes municipals d’Arenys de Mar i Canet de Mar, a la carretera N-II. En la persecució van participar els Mossos d’Esquadra i diverses policies locals del Maresme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*