Calella Cultura Maresme Portada

Calella acollirà el campionat mundial de corals “Sing for Gold”

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Calella i la Fundació alemanya Interkultur. Foto: Aj. Calella

Signatura del conveni entre l’Ajuntament de Calella i la Fundació alemanya Interkultur. Foto: Aj. Calella

Calella acollirà el campionat mundial de corals “Sing for Gold”, que aplegarà uns 200 cors de 90 països d’arreu del món. “Sing for Gold. The World Choral Cup” se celebrarà durant el mes de maig del 2022 i del 2024.

L’Ajuntament de Calella i la Fundació alemanya Interkultur han signat el conveni per a l’organització del “Sing for Gold. The World Choral Cup”, un campionat que aplegarà unes 200 corals de 90 països dels cinc continents i que portarà a la ciutat més de 6.000 participants. L’esdeveniment se celebrarà cada dos anys i s’alternarà amb el tradicional festival coral internacional “Canta al Mar”. En concret, Calella organitzarà el “Sing for Gold. The World Choral Cup” durant el mes de maig del 2022 i del 2024.

Calella, capital del cant coral

El director de Relacions Internacionals d’Interkultur, Marc Moreno, ha explicat que “Calella és una ciutat que ha donat una rebuda espectacular a la cultura; el ‘Sing for Gold’ serà un esdeveniment únic, i per això s’estrenarà a la ciutat i s’ha fet a mida per la seva ciutadania”. També ha detallat que durant quatre jornades hi haurà competicions als indrets més característics de la ciutat. La competició, ha afegit, es repartirà en dues setmanes on “els cors lluitaran en una festa mundial per la cultura, el turisme i la recuperació de l’economia”.

Per la seva part, Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, ha assegurat que “el ‘Sing for Gold. The World Choral Cup’ situarà la nostra ciutat, una vegada mes, com un referent que aposta per la cultura; perquè la cultura és prosperitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*