Blanes La Selva Portada Salut

L’Hospital de Blanes amplia l’horari de visita dels pacients no-Covid

Hospital de Blanes

Hospital de Blanes. Foto: CC Selva

A partir de dilluns s’amplia l’horari de visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Blanes. El nou horari de visita serà de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h i es manté l’entrada d’un únic acompanyant. L’Hospital de Calella ja va implementar aquesta mesura la setmana passada.

L’Hospital de Blanes amplia l’horari de visites al centre a partir de dilluns després de la disminució de casos Covid-19 al centre. Així, l’horari s’ampliarà una hora més per franja de matí i de tarda, tal com es va fer la setmana passada a l’Hospital de Calella. Les visites de familiars als pacients no Covid ingressats al centre hospitalari es podran fer de 12 h a 14 h del migdia i de 18 h a 20 h del vespre. Es manté, però, l’entrada d’un sol acompanyant per pacient. A més, es recomana que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Així mateix, els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica. També ho hauran de fer de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*