La Selva Portada Societat Vidreres

Desmantellen una plantació de marihuana a Vidreres amagada enmig del bosc

Plantació de marihuana a Vidreres

La Policia Local de Vidreres i els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana amb més de 3.700 plantes. La droga creixia en un camp enmig del bosc a la zona de Can Mundet. Els qui havien plantat la marihuana havien escollit el lloc a consciència, perquè es tracta d’un lloc que queda bastant amagat. A més de la marihuana, els agents també van comissar un quilo i mig d’haixix preparat per distribuir-se al mercat negre.

La policia busca ara dos homes, que se sospita que eren els responsables de la plantació. Van aconseguir fugir corrent, però van perdre un carnet de conduir i un mòbil, on hi ha la fotografia d’un d’ells de fons de pantalla. L’operatiu policial que va permetre desmantellar la plantació es va dur a terme ara fa uns quinze dies. Feia setmanes, però, que la Policia Local de Vidreres ja ho investigava, perquè sospitava que a la zona s’hi estaria plantant marihuana.

El cap de la Policia Local de Vidreres, Raúl Real, subratlla que les plantacions de marihuana són una de les prioritats del cos. “Estan en el nostre punt de mira i treballem per desemmascarar els qui hi ha al darrere; com a Policia Local tenim la responsabilitat d’aturar aquests negocis il·legals”, afirma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*