Pineda de Mar Portada Societat

Pineda de Mar comença la reurbanització de Cal Vedat

La reurbanització de Cal Vedat ha començat aquest diumenge. Foto: Aj. Pineda

Des d’aquest diumenge la zona de Cal Vedat de Pineda de Mar ha quedat tancada per les primeres tasques de reurbanització de la zona. La meitat de l’espai de més de 2.200 m² se cedirà al municipi, on es projectarà una nova zona verda i equipaments municipals pel barri.

Les tasques d’urbanització de la zona de Cal Vedat de Pineda han començat aquest cap de setmana. Fruit de l’acord entre els propietaris del terreny i l’ajuntament de Pineda de Mar, part de l’espai de 2.2251,52 m² quedarà en mans del municipi. Allà s’hi preveu la construcció d’una nova plaça de més de 1000 m² i d’un espai de 600 m² que es destinarà a equipaments pel barri de Poblenou.

El nou espai verd i el futur equipament municipal vol convertir aquesta zona en un pulmó social, econòmic i de lleure per al barri de Poblenou. La nova àrea enjardinada projectada donarà al carrer Francisco de Goya. També serà obert l’avinguda Hispanitat i carrer Doctor Fleming.

Paral·lelament al tancament d’aquest espai, que fins ara s’havia habilitat com aparcament preferent per a residents, a partir del 24 de maig s’iniciaran les tasques per implantar la zona verda d’estiu al passeig marítim de Poblenou. Es preveu que tot el passeig marítim de Pineda de Mar estigui regulat com a zona verda d’estiu amb l’inici de la temporada.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*