Blanes La Selva Portada Societat

Una parella ingressa a presó per traficar amb drogues a un pis ocupat de Blanes

Els diners, els mòbils i la droga intervinguda a una parella que venia substàncies estupefaents en un pis ocupat de Blanes. Foto: Imatge cedida a l'ACN pels Mossos d'Esquadra

Un home de 49 anys i una dona de 45 veïns de Blanes han ingressat a presó per traficar amb drogues des d’un pis ocupat al municipi. Durant l’escorcoll els Mossos van intervenir 18.425 euros en efectiu, justificants d’enviaments de diners per blanquejar diners, cinc mòbils i embolcalls de droga amb plàstic i alumini.

Les investigacions van començar ara fa uns mesos quan els agents dels Mossos d’Esquadra van localitzar un punt molt transitat del carrer Anselm Clavé de Blanes, que sospitaven que podia ser un punt de compravenda de drogues. Després de mesos d’investigacions es va constatar que en el pis d’aquell bloc ocupat s’hi venia cocaïna, heroïna, haixix, marihuana i amfetamines.

El passat 13 de maig es va fer una entrada al domicili. Durant l’escorcoll, els Mossos van trobar 18.425 euros en efectiu. També hi havia justificants d’enviament de diners i nombroses transferències bancàries periòdiques que servirien per blanquejar els ingressos que obtenien de la venda de drogues.

A més, els agents van intervenir cinc telèfons mòbils, bossetes i embolcalls de droga en plàstic i alumini i plàstics per tallar la cocaïna. En l’entrada al pis, els Mossos també van veure que hi havia una figura de decoració amb algunes dosis amagades per facilitar una transacció ràpida i sense fer esperar els clients.


Publicitat

Davant dels fets, els agents van detenir l’home de 49 anys i la dona de 45 per un delicte contra la salut pública. La parella, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial aquest dissabte 15. El jutge en va decretar el seu ingrés a presó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*