Uncategorized

El teatre Clavé inicia temporada

El teatre Clavé de Tordera ha presentat la nova temporada en la que aposta per la varietat i la qualitat en totes les seves propostes. Així, durant els mesos de setembre a desembre, els espectadors podran gaudir d’espectacles de tot tipus i, també, de projeccions cinematogràfiques en versió original.

La fórmula escollida per agrupar les tretze propostes que es podran gaudir durant aquest trimestre és la programació de cicles temàtics. Així, el passat 16 de setembre es va donar el tret de sortida a aquest nou període amb la projecció del western “Blackthorn”, inclòs dins del “Cicle Cineclub”. Entre les diverses opcions que ofereix aquest cicle, trobem la pel·lícula recentment estrenada del director Almodóvar, “La Piel que Habito”.

Aquest cap de setmana però, és el torn d’apostar pel “Cicle Familiar” i per aquest motiu, el Clavé acollirà l’espectacle de circ de la companyia La Baracca, titulat “El Elefantito”. Dins d’aquest mateix cicle també trobem dos projeccions de pel·lícules estrenades durant l’últim any: “Cars 2” i la versió 3D de “Els Barrufets”.

Amparo Moreno i Joan Pera seran els encarregats d’inaugurar, el diumenge 2 d’octubre, el “Cicle de Teatre i Dansa”, amb la comèdia titulada “Visca els nuvis”. En aquest mateix cicle també s’emmarca el text de Josep M. Benet i Jornet “Dues dones que ballen”.


Publicitat

Els amants de la música hauran d’esperar fins el 7 d’octubre per poder gaudir del concert de la soprano Elisabeth Bulbera i el pianista Thorsten Lindner, que encapçalarà el “Cicle de Lletra i Música del segle XX”. El tradicional concert de Sant Esteve també inundarà el teatre de música durant les festes nadalenques.

Dins d’aquesta completa programació no podia faltar l’estrena de dues produccions pròpies, orientades a satisfer la demanda del públic jove. Així, dins del “Cicle Ainda”, els espectadors tindran l’oportunitat de veure als alumnes del Centre de Formació Artística Teatre Clavé en acció, acompanyats per grups de música locals i músics professionals, gràcies als espectacles “Mestissatge musical” i “ Batecs de cor(da)”.

Amb aquestes propostes el Teatre Clavé espera aconseguir consolidar l’èxit de públic assistent durant l’última temporada, en la que prop de 3000 persones van gaudir d’alguna de les apostes ofertes.

Informació complementària:
http://www.teatreclave.cat/estable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*