Uncategorized

Premià de Mar estrena plaça

Després de poc més d’un any d’obres, la plaça dels Països Catalans de Premià de Mar va ser oberta de forma definitiva el divendres 9 de setembre. La construcció del nou espai s’ha realitzat amb la intenció d’integrar la plaça amb els carrers del seu voltant, sobretot amb els del Nord, Joan Prim i carrer Unió, que han passat a ser de prioritat pels vianants vers als vehicles.

La rehabilitació de l’espai inclou una nova zona de grades, un espai destinat a espectacles i altres actes, una zona de jocs que inclou taules de ping-pong i pista de petanca i també, una zona de jocs infantils. També s’han plantat arbres per oferir espais d’ombra i s’han posat jardineres. D’aquesta manera, s’han creat tres àmbits diferents dins de la mateixa plaça: un obert amb ombra, un central amb diferents nuclis de mobiliari urbà i un tercer que queda ubicat a la part inferior.

El motiu per enderrocar l’antiga plaça era el fet de construir un nou aparcament soterrat, amb capacitat per a 378 vehicles dels quals 159 són de concessió administrativa i la resta estaran disponibles en règim de rotació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*