Uncategorized

Sr. Alcalde de Llavaneres

Sr. Alcalde de Llavaneres, 

Sóc una de les poques privilegiades que encara conserva feina i s’ha de desplaçar a Barcelona diàriament per anar a treballar. Utilitzo el transport públic, i fins ara, arribava al pàrquing de l’estació, deixava el cotxe, agafava el tren i tornava desprès de 9 hores per recollir el cotxe i dirigir-me a casa. Ahir, a l’arribar de la meva rutina, em vaig trobar una multa per estacionament indegut i sense senyalització horària. S’ha d’aclarir que estem parlant d’un canvi de normativa sense avisar, ja que habitualment, la senyalització avisava del pagament durant l’època d’estiu. Doncs bé, misteriosament, han aparegut unes enganxines que informen de la necessitat d’utilitzar disc horari amb un màxim d’una hora i mitja.

A veure, anem a pams. Puc arribar a entendre (encara que no ho comparteixi) que a l’estiu, vulguin rendibilitzar una zona on la gent aparca els cotxes per anar a la platja, però al hivern? Sense ser una zona comercial, quin sentit té la mobilitat dels cotxes? Només recaptatori!!! Tots els que aparquem allà és per una necessitat!! I la majoria és per anar a treballar!! I lògicament, no estem a cinc minuts com per canviar el disc horari!! D’altra banda estem parlant d’un terreny sense asfaltar i les places corresponents no estan senyalitzades amb la pintura blava. Estem pendents de rebre la consulta sobre la legalitat d’aquesta zona blava i del seu canvi de normativa ja que personalment crec que està al límit de la il·legalitat.

Només informar-li que no pagaré la multa ja que no hi estic d’acord. Després de 10 anys em nego a que la meva primera multa sigui d’aquest tipus… I no es preocupi, aquest cas el faré conegut…Com pot comprovar en els destinataris del correu, aquesta carta també la enviaré a La Vanguardia juntament amb les fotos corresponents perquè valorin l’estat deplorable pel que suposadament han de treure benefici. També l’enviaré al cap de l’oposició perquè surti el tema en algun ple de l’ajuntament i buscaré més afectats, ja que ahir vaig veure que no era la única “pardilla” que vers un canvi de normativa sense avisar, només posant unes simples enganxines a la senyal viària, ens vam veure afectats pel vostre afany recaptatori.


Publicitat

Té alguna solució al meu problema de on deixar el cotxe per anar a treballar? Sap que està perjudicant a gent dels poblets del costat de Llavaneres que l’única opció que tenen és baixar a deixar el cotxe en aquest descampat?

Bé, espero que hi hagi alguna resposta per part seva.

Cristina Guardiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*