Uncategorized

Obertes les inscripcions pel taller d’Stop Motion del Zero 2011

La vuitena edició de les Jornades de Joves Creadors de la Regidoria de Joventut de Vilassar de Mar, anomenades Zero, arriben aquest octubre amb diferents propostes per a tots aquells que vulguin gaudir d’una proposta artística i cultural que promou les creacions dels més joves. Així, la setmana del 7 al 16 d’octubre, el cinema, el teatre i la fotografia seran els protagonistes absoluts de les diverses activitats programades per aquesta Regidoria.

Un dels tallers que els joves d’entre 16 i 30 anys podran realitzar gratuïtament serà el d’animació Stop Motion que es farà els dies 6, 8 i 10 d’octubre a Can Jorba. Aquesta tècnica consisteix en capturar una seqüència de fotografies d’un mateix objecte, movent-lo entre fotografia i fotografia, per així aconseguir que sembli que realment es mou quan es visualitzen les captures ràpidament. Els participants, que han de disposar de càmera de fotos i trípode per poder inscriure’s, desenvoluparan una idea pròpia que acabarà convertint-se en un curtmetratge editat amb so i música, gràcies a la tècnica que aprendran en les 20 hores que durarà el taller.

Els treballs resultants es projectaran dins de l’edició del Zero d’enguany i compartiran programació amb altres tallers, així com amb les exposicions i els concursos de videocreacions, documentals i curtmetratges que any rere any aconsegueixen portar més públic a les Jornades.

Les inscripcions es poden formular a la pàgina web del municipi, www.vilassardemar.cat , fins el proper 30 de setembre.


Publicitat

Informació relacionada:
http://www.vilassardemar.cat/recursos-compartits/jornades-zero-2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*