Uncategorized

El Teatre Principal d’Arenys de Mar estrena temporada

El passat 10 de setembre el Teatre Principal d’Arenys de Mar va donar el tret de sortida a la nova programació. Els encarregats d’iniciar la nova temporada van ser els membres de Relk, grup musical d’Arenys de Munt, que van aprofitar per presentar el seu nou disc “ Gran esperança del propi no-res”.

Tot i això, no serà l’única proposta musical de la que es podrà gaudir en aquest nou període del teatre. La programació establerta fins desembre inclou 14 espectacles diferents i variats, que inclouen idees per a públics de totes les edats. Així, en l’apartat musical tenim suggeriments que abracen des del cabaret, com el musical “Enchanté”, fins a la poesia musicada de Maragall, Espriu o Hernández que oferiran els artistes de Sabina Witt Trio.

En l’apartat teatral, destaca la presència de fins a 5 espectacles diferents pensats per gaudir les tardes dels diumenges de tardor amb els més petits. Circ, contes, titelles, cançons i molta imaginació per apropar a les famílies al teatre. Per als adults, diverses propostes de qualitat amb històries molt personals, com la que el Principal proposa pel proper diumenge 25, “Sopar d’Amics”, de la Companyia de Teatre del Centre de Canet de Mar.

Per acabar, el Teatre Principal no ha volgut oblidar la dansa i hi ha reservat un espai, en aquest cas ocupat per la dansa tradicional catalana. El dia 16 d’octubre, l’Esbart Dansaire de Rubí visitarà l’espai municipal per mostrar un dels seus espectacles més reivindicatius, “Dansa XXI.cat, danses de sol i serena”. Amb aquesta obra, l’Esbart de Rubí es qüestiona com ha de ser l’evolució de la dansa catalana per adaptar-se als nous temps.


Publicitat

Així, la programació del Teatre Principal, proposa una oferta diversa amb la intenció d’arribar a un gran nombre de públic i satisfer els diferents gustos dels vilatans. Per a consultar tota la programació es pot visitar el web del recinte: http://www.teatreprincipal.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*