Blanes Portada Salut

L’Hospital Comarcal de Blanes recupera l’activitat quirúrgica després de les obres

L’Hospital Comarcal de Blanes ha recuperat la totalitat de l’activitat quirúrgica després que hagin finalitzat els treballs de millora que s’hi ha estat fent. Els quiròfans de cirurgia major es van haver d’aturar temporalment el passat 11 de febrer perquè calia fer unes obres a la zona d’esterilització de l’àrea quirúrgica del centre.
Tot just fa un mes l’Hospital Comarcal de Blanes va aturar l’activitat quirúrgica per a fer unes obres a la zona d’esterilització. Ara, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que l’Hospital Comarcal de Blanes ja ha recuperat totalment l’activitat. En concret, s’havia de renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau. Durant tot aquest temps s’ha prioritzat les cirurgies sense ingrés.
Mentre han durat els treballs s’han ajornat les operacions que requerien ingrés, principalment intervencions de pròtesis, així com les d’oftalmologia. Tots aquells pacients a qui s’han hagut de desprogramar les respectives operacions se’ls tornarà a citar a partir d’ara, un cop es podrà reprendre la normalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*