Calella Malgrat de Mar Palafolls Portada

Malgrat, Palafolls i Calella habiliten espais municipals per vacunar contra la grip

CAP de Malgrat

Els professionals dels centres d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva vacunaran de la grip en diferents equipaments municipals de Malgrat de Mar, Palafolls i Calella. Els consistoris d’aquestes tres poblacions de l’Alt Maresme han cedit espais de titularitat municipal per iniciar la campanya de vacunació contra la grip d’enguany fora dels CAP. L’objectiu és evitar aglomeracions i reduir els contagis per coronavirus.

Des de la Corporació expliquen que als CAP només s’hi vacunaran els pacients que ja tinguin una cita presencial o bé telefònica programada per algun altre motiu de salut i a la població infantil. Per vacunar-se als diferents espais serà necessari demanar cita prèvia i identificar-se amb la targeta sanitària o bé el DNI.

La campanya comença aquest dijous 15 d’octubre i va dirigida, sobretot, a persones majors de 65 anys i a les que tenen patologies cròniques i que poden patir complicacions si agafen el virus. El període recomanat per vacunar-se són els mesos d’octubre i novembre.

A Malgrat de Mar els punts habilitats són l’Escola d’Adults Cases dels Mestres, el Centre Cívic, el Casal de Jubilats de Can Campassol i el Centre Cultural. A Palafolls s’ha habilitat el Casal d’Avis de Sant Lluís i a Calella el Casal de l’Amistat.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*