Calella Cultura Portada

El festival NEC de Calella tanca amb un creixement del 13,5%

Elena Gadel al Festival NEC de Calella

Bones xifres de la vuitena edició del Festival Nits d’Estiu de Calella (NEC). L’esdeveniment de concerts de petit format ha tancat l’edició d’enguany amb més d’un 90% d’assistència -el que suposa una mitjana de 310 assistents per cada actuació- i un creixement del 13,5% respecte l’any passat.

En total, el NEC ha programat 11 actuacions, una menys que l’any anterior i, en algunes, s’han esgotat totes les entrades de manera anticipada. És el cas del concert que va oferir Elena Gadel o el de Telva Rojas. Altres artistes que han aconseguit un aforament proper a la totalitat han estat Judit Nedderman o Clara Peya.

La programació d’aquesta edició també ha comptat amb dos espectacles de la Temporada Lírica: l’òpera Madama Butterfly, que va apropar-se al 98% d’assistència entre les dues sessions, i la novena simfonia de Beethoven que va reunir 500 persones al Parc Dalmau.

Des de l’organització també destaquen el creixement de la venda d’entrades per internet que, enguany, ha suposat més del 65% del total de localitats venudes.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*